15- річчя ТОВ "Хлібозавод №10"

19 / 05 / 2017 р.
15- річчя ТОВ

 В травні 2017 року ТОВ "Хлібозавод №10" готується до святкування 15-річчя від дня заснування підриємства. За 15 років своєі трудової діяльності, завдяки відданій роботі фахівців та високій якості продукції, ТОВ "Хлібозавод № 10" отпримало більше десятка нагород та дипломів. Окремо хочеться відзначити вручення нагороди "Колектив року" напередодні ювілею.

 Трудовий колектив ТОВ "Хлібозаводу №10" був нагороджений за копітку працю, самовіддачу та відмінну взаємодію між відділами самого підприємства в цілому. Колектив нашого хлібозаводу становить понад 700 співробітників, більшість з яких працює з самого заснування підприємства (2002 року).

 Висококваліфікований персонал, величезний досвід та використання натуральних інгредієнтів - все те, що дозволило нам напротязі всіх 15 років стабільно утримувати лідируючі позиції серед хлібобулочних виробників в Дніпрі. Як наслідок, щороку збільшується географія реалізації нашої продукції, а разом з нею зростає кількість найменувань хлібобулочних виробів.

 Ми впевнені, що всі отримані нагороди за 15 років роботи ТОВ "Хлібозавод №10" стануть своєрідним стимулом для досягнення нових висот. При цьому найкращою винагородою для нашої команди завжди залишається визнання наших покупців.